Vi er godt i gang med Smartliv plattform som har vært vår første milepæl . Her deler jeg litt innsikt og tanker rundt hvordan Smartliv ser på fremtiden.

Fremtidens hjem vil bestå av smarte dingser som åpner for mange muligheter. Mange aktører på markedet har fokus på Smarte hjem og bruksområder rundt dette. Mulighetene er mange og et hjem kan i praksis bygges om til å gjøre nesten hva som helst som kan styres. Å bygge et fullskala smarthjem der gardinene trekkes for automatisk, lysene regulerer seg, kjøleskapet handler for deg og varmen styres smart er kult men dette blir ofte veldig dyrt. Vi i Smartliv ønsker å tilby løsninger for alle og derfor har vi bygget våre første smarthjem produkter ut fra færrest mulig enheter som kan gi størst mulig effekt og bruksverdi. Ut fra dette perspektivet bygger vi nå vårt lys- og varmestyrings konsept der Hyttepakken og Energistyringspakken blir de første spesifikke produktene vi kommer til å lansere. I Norge i dag finnes det over 400 000 fritidsboliger og vi tror det er et stort marked for hytteeiere som ønsker å skru av og på varmen, se temperatur inne i hytta og på den måten ha kontroll på hytta når de ikke er der. For primærboliger vil vi kunne tilby et verktøy for å holde forbruket nede. Dette løser vi gjennom en realtidsovervåking av strømforbruket og gjennom installasjon av enkle enheter vil vi kunne regulere forbruket i din bolig ut fra behov. Det er for eksempel ikke alltid hensiktsmessig at varmtvannsberederen står på og at elbilen lades i det øyeblikket du kommer hjem og skal lage middag og vaske tøy. Vårt lys- og varmestyringskonsept er under utarbeidelse og lanseres iløpet av våren 2017.

smartliv app - mitt forbruk

Ønsker du å bli holdt oppdatert om vår produktutvikling så kan du fylle ut skjemaet "Meld Din Interesse" øverst til høyre på websiden vår. Fremtiden har aldri vært mer spennende. Jeg gleder meg - gjør du?

David W. Jacobsen

Daglig Leder

 

David Werner Jacobsen

Daglig leder i Smartliv

David er utdannet Siv.Ing fra NTNU og har lang erfaring med å utvikle nye forretningsområder i telecom og mediebransjen. Han har blant annet jobbet med mobile innholdstjenester i Telenor Djuice, Telitas og Vidamo og var med på å drive frem markedet for mobilmarkedsføring. I mediebyrået Aegis ble han ansvarlig for mobilmarkedsføring og bygde opp en spesialavdeling for dette området. I Telenor Comoyo var David ansvarlig for distribusjon av Comoyo Film og TV og deretter ble han leder for In Sight Digital der bygget han opp en spisskompetanse rundt digital markedsføring.

Deepesh Sharma Markedskoordinator i Smartliv
  • Hjemmelader
  • Elbil

16 Timer Spart, er 16 Timer Tjent

Vi snakker mye om brannsikkerhet, men vi glemmer ofte at elbil lader handler om komfort. Det betyr at bilen kan brukes til andre formål når vi trenger den. Stikkontakt lading tar lang tid, det går enda saktere rundt vintertider. Komfort for elbil eiere er å koble bilen til en hjemmelader, og få maksimal ladehastighet og effekt.

Deepesh Sharma Markedskoordinator i Smartliv
  • EL-bil
  • Hjemmelader

Nå kommer elbiler med større og bedre rekkevidde

Elbil produsentene kommer nå med flere elbiler og bedre rekkevidde. De fleste bruker vanlig stikkontakt uttak til å lade elbilen, men hva skal en gjøre når bilen plutselig trenger langt mer tid til å lade bilen? Det er ikke gledelig å se at bilen trenger 35-40 timer lading når en kommer hjem fra jobb, og det er også en betydelig fare for varmgang og brann når bilen lader så lenge på en stikkontakt.

Kom i gang

Legg igjen din kontaktinformasjon her, så vil vi holde deg oppdatert om våre produkter og tjenester.

* Feltene navn, e-post, telefon og postnummer er påkrevd.

Får du røde felter etter du har trykket på registrer din interesse er det noe mangler du må utbedre.

Registrer interesse