I dag har vi 100.000 rene elbiler i Norge, og det kommer stadig nye regler og forskrifter på sikker og trygg hjemmelading. Smartliv ønsker å gjøre noe med dette og har nå startet å tilby kunder en ferdig installert ladeboks med egen dedikert sikringsskurs.

En av de største endringene innenfor persontransport er utviklingen av elbiler og ladbare hybridbiler. Det er i dag registrert over 100 000 rene elbiler i Norge og elbiler blir stadig mer populære. Bilprodusentene har nå virkelig fått opp farten og det lanseres nye modeller i et høyt tempo. Elbilene som nå selges har fått økt rekkevidde og det er allerede i dag mulig å velge elbil som familiens nummer 1 bil. Dette øker behovet for lading både hjemme og på farten. Mange kjøper elbil og bruker den medfølgende laderen med vanlig stikkontakt for hjemmelading. Dette medfører en dokumentert risiko for varmeutvikling og brann og dette er mange ikke klar over. Smartliv ønsker å gjøre noe med dette og har nå startet å tilby kunder en ferdig installert ladeboks med egen dedikert sikringsskurs. En slik løsning fjerner risikoen for brann og øker ladehastigheten. Vi har faste priser og komplette løsninger med produkter av høy kvalitet. I tillegg utvikler vi nå et konsept for Smart elbil lading som gjør det mulig å programmere laderen til å skru seg på når strømmen er billigst eller at laderen kobles ut i perioder hvor boligen ellers har behov for mye strøm til andre formål. Dette vil kunne spare deg for både bekymringer og penger. Alt styres fra Smartliv appen. Enkelt og smart!

Smartliv hjemmelader

 

 

David Werner Jacobsen

Daglig leder i Smartliv

David er utdannet Siv.Ing fra NTNU og har lang erfaring med å utvikle nye forretningsområder i telecom og mediebransjen. Han har blant annet jobbet med mobile innholdstjenester i Telenor Djuice, Telitas og Vidamo og var med på å drive frem markedet for mobilmarkedsføring. I mediebyrået Aegis ble han ansvarlig for mobilmarkedsføring og bygde opp en spesialavdeling for dette området. I Telenor Comoyo var David ansvarlig for distribusjon av Comoyo Film og TV og deretter ble han leder for In Sight Digital der bygget han opp en spisskompetanse rundt digital markedsføring.

Deepesh Sharma Markedskoordinator i Smartliv
  • Hjemmelader
  • Elbil

16 Timer Spart, er 16 Timer Tjent

Vi snakker mye om brannsikkerhet, men vi glemmer ofte at elbil lader handler om komfort. Det betyr at bilen kan brukes til andre formål når vi trenger den. Stikkontakt lading tar lang tid, det går enda saktere rundt vintertider. Komfort for elbil eiere er å koble bilen til en hjemmelader, og få maksimal ladehastighet og effekt.

Deepesh Sharma Markedskoordinator i Smartliv
  • EL-bil
  • Hjemmelader

Nå kommer elbiler med større og bedre rekkevidde

Elbil produsentene kommer nå med flere elbiler og bedre rekkevidde. De fleste bruker vanlig stikkontakt uttak til å lade elbilen, men hva skal en gjøre når bilen plutselig trenger langt mer tid til å lade bilen? Det er ikke gledelig å se at bilen trenger 35-40 timer lading når en kommer hjem fra jobb, og det er også en betydelig fare for varmgang og brann når bilen lader så lenge på en stikkontakt.

Kom i gang

Legg igjen din kontaktinformasjon her, så vil vi holde deg oppdatert om våre produkter og tjenester.

* Feltene navn, e-post, telefon og postnummer er påkrevd.

Får du røde felter etter du har trykket på registrer din interesse er det noe mangler du må utbedre.

Registrer interesse