Smarte strømmålere eller AMS målere er mye omtalt. Hva betyr det egentlig for deg som strømkunde og hvilke muligheter åpner dette opp for?

Smarte strømmålere er en revolusjon i energimarkedet. Smartliv sine produkter og tjenester er basert på smarte målere og vil gi strømkunder bedre kontroll, økonomiske besparelser og økt komfort. Smartliv leverer produkter som er knyttet opp mot strømprisen og gjennom vår evne til å analysere data vil vi kunne forutse hva ditt forbruk blir i morgen. Dermed vil strømkunder kunne spare penger og selv kunne påvirke strømregningen sin. Mange mener at smarte strømmålere kun vil gi høyere strømpris. Vi mener smarte strømmålere byr på enorme muligheter og liker å sammenligne dette med skiftet fra NMT til GSM i mobilmarkedet. Da fikk vi se hvem som ringte, vi kunne sende SMS, MMS, så kom datatrafikk og nettsurfing. I dag har vi alle smarttelefoner og dette er endel av våre liv. 

Vi tror at smarte strømmålere vil åpne for en tilsvarende reise hvor begrensningene ligger i fantasien. Smartliv utvikler nå en rekke produkter som skal forenkle hverdagen og gi økonomiske besparelser for norske forbrukere. Først og fremst har vi bygget en teknisk plattform som åpner for oversikt og kontroll over strømforbruket ditt. Videre vil vi gjennom enkle IOT (Internet Of Things) enheter tilby smart styring av strømmen du bruker i ditt hjem. Vi vil kunne varsle deg dersom du ligger an til å få en dyr strømregning gjennom ditt typiske bruksmønster sett opp mot morgendagens strømpris og værprognoser. Du vil kunne lade elbilen din og varme opp varmtvannstanken når strømmen er billigst på døgnet. Her er det masse penger å spare!

 

Fremtidens energimarked er et område med enorme muligheter og i dette landskapet skal Smartliv være en sentral aktør. Vi har våre røtter i Kraftbransjen og har alle forutsetninger for å lykkes.

Du kan lese mer om Smarte Strømmålere her:

 

David Werner Jacobsen

Daglig leder i Smartliv

David er utdannet Siv.Ing fra NTNU og har lang erfaring med å utvikle nye forretningsområder i telecom og mediebransjen. Han har blant annet jobbet med mobile innholdstjenester i Telenor Djuice, Telitas og Vidamo og var med på å drive frem markedet for mobilmarkedsføring. I mediebyrået Aegis ble han ansvarlig for mobilmarkedsføring og bygde opp en spesialavdeling for dette området. I Telenor Comoyo var David ansvarlig for distribusjon av Comoyo Film og TV og deretter ble han leder for In Sight Digital der bygget han opp en spisskompetanse rundt digital markedsføring.

Deepesh Sharma Markedskoordinator i Smartliv
  • Hjemmelader
  • Elbil

16 Timer Spart, er 16 Timer Tjent

Vi snakker mye om brannsikkerhet, men vi glemmer ofte at elbil lader handler om komfort. Det betyr at bilen kan brukes til andre formål når vi trenger den. Stikkontakt lading tar lang tid, det går enda saktere rundt vintertider. Komfort for elbil eiere er å koble bilen til en hjemmelader, og få maksimal ladehastighet og effekt.

Deepesh Sharma Markedskoordinator i Smartliv
  • EL-bil
  • Hjemmelader

Nå kommer elbiler med større og bedre rekkevidde

Elbil produsentene kommer nå med flere elbiler og bedre rekkevidde. De fleste bruker vanlig stikkontakt uttak til å lade elbilen, men hva skal en gjøre når bilen plutselig trenger langt mer tid til å lade bilen? Det er ikke gledelig å se at bilen trenger 35-40 timer lading når en kommer hjem fra jobb, og det er også en betydelig fare for varmgang og brann når bilen lader så lenge på en stikkontakt.

Kom i gang

Legg igjen din kontaktinformasjon her, så vil vi holde deg oppdatert om våre produkter og tjenester.

* Feltene navn, e-post, telefon og postnummer er påkrevd.

Får du røde felter etter du har trykket på registrer din interesse er det noe mangler du må utbedre.

Registrer interesse