Er det ikke en god følelse å vite at nå kan du produsere og utnytte solkraften på en bedre måte? Solcelle panel fra Smartliv gir deg muligheten til å lagre solkraften i et hus batteri, slik at du kan bruke energien akkurat når det passer deg.

Å påstå at Norge er et land man tenker på når man hører ordet sol er vel å ta hardt i. Men visste du at man tross dette faktisk kan produsere en stor andel av energibehovet selv ved bruk av solcellepaneler på hustaket ditt? Fenomenet med solcellepaneler har allerde blitt svært utbredt i Europa og vi trenger ikke dra lengre enn til Sverige hvor solcellepaneler har blitt et ganske vanlig syn. Nå har også denne utviklingen kommet til Norge og mange ønsker nå å produsere sin egen strøm. Solcellepaneler kan også kombineres med et husbatteri som betyr at du kan lade opp batteriet på dagtid når du er på jobben og bruke denne strømmen på ettermiddagen når du kommer hjem. Strømmen du ikke har behov for kan du selge tilbake i strømnettet. Disse løsningene er nå tilgjengelig hos Smartliv og du kan ta kontakt med oss for å få tilbud på installasjon av solcelletak med batteri ved å klikke her. Utviklingen fortsetter og vi jobber nå med et intelligent styringsssystem der du selv kan programmere huset ditt ut fra solforhold, batteristatus, behov for strøm inn til huset og hvor mye strøm du ønsker å selge ut på strømnettet. Du blir både en produsent av strøm (producer) i kraft av å være forbruker (consumer), derav begrepet Prosumers.

smartliv solcelle

David Werner Jacobsen

Daglig leder i Smartliv

David er utdannet Siv.Ing fra NTNU og har lang erfaring med å utvikle nye forretningsområder i telecom og mediebransjen. Han har blant annet jobbet med mobile innholdstjenester i Telenor Djuice, Telitas og Vidamo og var med på å drive frem markedet for mobilmarkedsføring. I mediebyrået Aegis ble han ansvarlig for mobilmarkedsføring og bygde opp en spesialavdeling for dette området. I Telenor Comoyo var David ansvarlig for distribusjon av Comoyo Film og TV og deretter ble han leder for In Sight Digital der bygget han opp en spisskompetanse rundt digital markedsføring.

David Werner Jacobsen Daglig leder i Smartliv
  • AMS måler
  • Smarte energihjem

Smarte Strømmålere betyr nye muligheter

Smarte strømmålere eller AMS målere er mye omtalt. Hva betyr det egentlig for deg som strømkunde og hvilke muligheter åpner dette opp for?

Deepesh Sharma Markedskoordinator i Smartliv
  • EL-bil
  • Hjemmelader

Trygg Elbil lading

7 av 10 lader sin EL-bil hjemme, men de færreste tenker over at det er en brannfare ved å lade på en vanlig stikkontakt. Visste du at en stikkontakt er laget for max 1500 W, mens en EL-bil trekker 2300 W mellom 8-10 timer?

Kom i gang

Legg igjen din kontaktinformasjon her, så vil vi holde deg oppdatert om våre produkter og tjenester.

* Feltene navn, e-post, telefon og postnummer er påkrevd.

Får du røde felter etter du har trykket på registrer din interesse er det noe mangler du må utbedre.

Registrer interesse