icon
Rask lading
Opptill 60% raskere lading

Ha bilen klar til enhver anledning. Vår løsning gir deg raskere lading av din bil.

icon
Sikker­het
Brannsikkert

Montering gjøres av autorisert installatør. Vi garanterer trygg hjemmelading av din bil.

icon
Trygg­het
Alltid strøm

Skulle strømmen gå i ditt område vil du kunne bruke strømmen du selv har produsert gjennom batteriet til størmnettet er tilbake igjen.

Smartliv tilbyr et fullskala konsept for lading av elbiler i garasjeanlegg, på parkeringsplasser og andre typer felles  parkeringsanlegg.

Vi bistår med hele prosessen fra befaring, prosjektering, installasjon, styring, drift og administrasjon.

Hvert anlegg er unikt og vi gjør alltid en befaring der våre tekniske rådgivere vil komme med forslag til anbefalt løsning og pris. Ut fra befaringen finner vi det rette utstyret som kreves for anlegget. Vi jobber med nøye utvalgte partnere på installasjon, utstyr og strømleveranse. Når vi velger utstyrsleverandører og installasjonspartnere er det avgjørende å finne fremtidsrettede løsninger som for eksempel sikrer at anlegget har støtte for styring og dynamisk lastbalansering. Selve installasjonen foretas av autorisert personell som sikrer et trygt og driftssikkert anlegg. Anlegget vil få jevnlig ettersyn og vi utfører vedlikehold ut fra behov. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende befaring

 

 

KONTAKT OSS

SMART ELBILLADING

Smartliv utvikler software for styring av komponenter som muliggjør det vi kaller smart lading. Vi har mulighet for å styre ladingen opp mot den varierende strømprisen slik at man sikrer billigst mulig lading. Våre anlegg har også dynamisk skaleringsmulighet som utnytter den tilgjengelige kapasiteten i hovedstrømtilførselen til det fulle. Alle våre ladebokser er smarte, det vil si at de kan styres via wifi, 4G eller gjennom en datakabel. Strømstyrken kan enten reduseres eller slås av ved behov. Det er også mulig å lage et kø system med prioriteringer, f.eks at de brukere som ønsker å betale en høyere pris kan oppgradere sin ladestyrke til maksimal ladeeffekt og komme først i køen. Det er også mulig å åpne anlegget for at gitte ladere kan leies ut til eksterne brukere mot betaling som tilfaller eier av anlegget.

produkt

GRATIS BEFARING AV SAMEIE 

Vi kan bistå med administrasjon, avregning, fakturering og drift av anlegget. I mange borettslag vil det være behov for avregning av strømforbruk per lader mot en husstand. Dette ivaretas gjennom vårt system. Vi kan også sette opp tilgangskontroll som vil hindre uautorisert bruk av lader. Brukerne vil da identifisere seg gjennom en RFID brikkeleser på ladeboksen. Dokumentasjon av stømforbruk over en periode vil kunne tas ut enkelt fra vårt system. Dette vil spesielt være interessant for firmabiler der strømkostnaden skal dekkes av firmaet og ikke brukeren selv. 

Enova gir nå støtte til å installere elbil ladeanlegg for fellesparkering. Vi kan bistå med søknadsprosessen gjennom våre konsulenter som har inngående kunnskap og kjennskap til disse støtteordningene.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat og for å avtale befaring.

 

KONTAKT OSS

 

Kom i gang

Legg igjen din kontaktinformasjon her, så vil vi holde deg oppdatert om våre produkter og tjenester.

* Feltene navn, e-post, telefon og postnummer er påkrevd.

Får du røde felter etter du har trykket på registrer din interesse er det noe mangler du må utbedre.

Registrer interesse