Velkommen til vårt profilsenter.

Her vil du kunne laste ned vår logo og andre filer til bruk i markedsmateriell og annet innhold. Før du tar i bruk noen av filene ber vi deg om laste ned vår designmanual. Ta en kikk på hvordan ting henger sammen og hvordan de skal brukes, før du tar det ut i praksis. 

Målet med designmanualen er å sikre at Smartliv fremstår helhetlig og konsekvent i alle kanaler. Den viser deg hvordan våre profilelementer henger sammen, hvordan de kan brukes og hvordan vi skriftlig kommunikasjon skal fremstå utad. Konsekvent bruk av vår profil er viktig i arbeidet med å bygge merkevaren Smartliv, og det er derfor viktig at retningslinjer og beskrivelser følges. Vi håper manualen blir en god kilde til informasjon og inspirasjon, og at vi sammen tar ansvar om å skape morgendagens løsninger for en smartere hverdag! 

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål eller hvis du savner noe materiell. 


Med vennlig hilsen
Smartliv

 

Design som utarbeides i forbindelse med merkevaren Smartliv, og bruker tilhørende profilelementer, tilhører Smartliv sitt åndsverk. Smartliv står derfor fritt til å redistribuere, endre og tilpasse produkter til formål som gagner Smartliv og deres samarbeidspartnere. 

Kom i gang

Legg igjen din kontaktinformasjon her, så vil vi holde deg oppdatert om våre produkter og tjenester.

* Feltene navn, e-post, telefon og postnummer er påkrevd.

Får du røde felter etter du har trykket på registrer din interesse er det noe mangler du må utbedre.

Registrer interesse